Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На автосалоні у Лос-Анджелесі презентували концепт Toyota FT-AC

Японська компанія Toyota продовжує розвивати напрямок функціональних компактних кроссоверів, які мають широкий перелік додаткового обладнання для мандрівок та подолання важкого бездоріжжя. Новий концепт під назвою FT-AC отримав вбудований Wi-Fi та інфрачервоні камери, які дозволяють під час руху транслювати Вашу подорож в соціальних мережах.

В перекладі на більш зрозумілу мову, абревіатура FT-AC розшифровується як Future Toyota Adventure Concept. Презентований у Лос-Анджелесі прототип має повний привід 4x4 та інтегровані мультимедійні функції, які включають камери та інше обладнання. Доречи, відзняті відеоматеріали зберігаються в хмарній системі, що дає змогу редагувати поїздку у режимі реального часу. Зовнішній вигляд концепту прикрашений світлодіодними фарами та протитуманними фонарями, які вмонтовані в кузов та можуть використовуватися як окремі переносні факели. В широкі колісні арки вмістилися 20-дюймові колісні диски, взуті в міжсезонну гуму. Позаду кузова розташувалася велосипедна рамка з кріпленням для перевезення двохколісних транспортних засобів.

В основі FT-AC лежить платформа від гібридної моделі Toyota Prius, тому концепт використовує вже знайому схему, яка складається з бензинового двигуна та електромотора. В поєднанні двох силових установок і відбувається магія від бренду Toyota. Також, стало відомо, що нова система з’явиться на всіх наступних машинах японського автомобільного гіганта. За попередньою інформацією, споживання пального було зменшено до рівня двох літрів на кожні 100 км пробігу. Динамічні характеристики концепту залишились невідомими, але враховуючи можливості Prius, за оптимістичними оцінками, розгін з 0 до 100 км/год триватиме не менше 9 секунд. 

Незважаючи на те, що концепт Toyota FT-AC є виключно дизайнерським дослідженням, ми сподіваємось на продовження роботи японських маркетологів над майбутнім серійним кроссовером для дальніх подорожей та мандрів…

04.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На автосалоні у Лос-Анджелесі презентували концепт Toyota FT-AC

Політика конфіденційності